Miten aloittaa pelaaminen Mostbet?

Kansainvälinen vedonvälittäjä Mostbet com toimii yli 90 maassa. Yritys on vakiinnuttanut asemansa luotettavana vedonlyöntiyhtiönä, jolla on laaja valikoima verkkoviihdettä ja nopeat maksut.

Siirry sivustolle

Tietoja Mostbet comista

Vedonvälittäjä on virallisesti rekisteröity Kyproksella, ja se ottaa vastaan vetoja urheilusta, kyberurheilusta ja muista tapahtumista, joita järjestetään kaikkialla maailmassa. Voit lyödä vetoja yksinomaan verkossa. Vedonvälittäjällä ei ole maalla sijaitsevaa vedonlyöntiliikettä. USA, Isosta-Britanniasta, Espanjasta, Italiasta ja Ranskasta tulevat käyttäjät eivät saa pelata vedonvälittäjän toimipisteessä.

Roman tähti Francesco Totti on vedonvälittäjän lähettiläs. Vedonvälittäjä toteuttaa teemoitettuja bonusohjelmia ja kampanjoita yhdessä italialaisen jalkapallolegendan kanssa. Uudet pelaajat voivat saada lahjan promokoodilla +150% ensitalletuksestaan.

pictureHistorialliset tiedot

Mostbet com on toiminut vuodesta 2009 lähtien ja tarjoaa online-urheiluvedonlyöntiä virallisen verkkosivustonsa ja mobiilisovellustensa kautta. Vedonvälittäjän tuotteet ovat saatavilla 28 kielellä. Pelitili on mahdollista avata yhdellä yli 20 valuutasta. Niiden joukossa ovat muun muassa Venäjän ja Valko-Venäjän rupla, Ukrainan hryvnia, euro, Yhdysvaltain dollari ja muut.

Lisenssi

Mostbet com toimii lisenssinumerolla 8048/JAZ2016-065 Curacao, jonka on myöntänyt Bizbon N.V.. Rekisterinumero on HE352364. Yrityksen rekisteröity kotipaikka on Stasinou 1, toimistonumero 4, Plateia Eleftherias, 1060, Nikosia, Kypros.

Minimi- ja maksimipanos

Mostbet com sopii säästäväisille vedonlyöjille. Minimipanos vedonvälittäjällä on 0,1 EUR. Summa on kiinteä ja koskee yksittäisvetoja, pikavetoja ja järjestelmiä. Maksimipanoksen suuruus vaihtelee ja riippuu seuraavista tekijöistä:

 • Vedon tyyppi.
 • Linja, jolle panos asetetaan.
 • Valitun vedonlyöntilinjan suosio.
 • Tilin yksilölliset rajoitukset.

Korkeimmat rajat on asetettu johtavien urheilulajien huipputapahtumissa. Esimerkiksi Mestarien liigan pudotuspeliotteluista tai NBA runkosarjasta voi lyödä vetoa jopa 12000 EUR.

Mostbet com vedonlyöntiyritys

Mostbet com tarjoaa keskimääräistä paremmat kertoimet sekä jopa 10 % marginaalin. Se vaihtelee vedonlyöntikohteen suosion ja linjatyypin mukaan. Taulukossa on esitetty huippu-urheilulajien pre-match- ja in-play-marginaalit. Korkeimmat marginaalit (noin 14 %) löytyvät vähäisen kysynnän virtuaaliluokissa ja amatöörikilpailuissa.

Miksi pelaajat valitsevat Mostbet comin

Vedonvälittäjä on suosittu sekä Suomalainen että ulkomaisten pelaajien keskuudessa. Vedonlyöjät valitsevat seuraavien etujen vuoksi:

 • Tervetuliaisbonuksen helppo kierrättäminen. Uudet tulokkaat voivat saada jopa 300 EUR ensitalletuksestaan heti alkuun. Jotta voit muuttaa ne oikeaksi rahaksi, sinun tarvitsee vain kierrättää bonussumma viisi kertaa. Sen jälkeen ne hyvitetään pääsaldoon.
 • Monipuolinen alusta. Vedonlyöjät voivat Mostbet com -vedonlyöntitoimistossa lyödä vetoa paitsi urheilusta, myös kolikkopeleistä, nettikasinosta livejakajilla, pokerista, fantasiasta ja totalisaattorista.
 • Laaja valikoima bonusohjelmia. Vedonvälittäjä ei palkitse vain uusia käyttäjiä. Vakioasiakkaille on tarjolla monia kampanjoita. Niiden joukossa on cashback-järjestelmä, kanta-asiakasohjelma ja suosittelukutsut sekä vedonlyöntibonukset. Vedonlyöjät voivat noutaa ilmaisvetoja, lisävoittoja ja saada Mostbet-kolikoita.

Mobiiliversio

Kun pelaaja vierailee vedonvälittäjän virallisella verkkotunnuksella älypuhelimen tai tabletin selaimen kautta, hänet ohjataan mobiilisivustolle. Se on identtinen pääresurssin kanssa ja tarjoaa samat toiminnot. Sen kautta voi käyttää kaikkia vedonvälittäjän tuotteita, rekisteröityä, lähettää asiakirjoja vahvistusta varten ja jopa katsella infografiikkaa ja suoria lähetyksiä. Virallisen verkkosivuston mobiiliversio tarjoaa pelaajille myös mahdollisuuden ladata älypuhelinsovelluksen.

Lataa Mostbet com -asiakasohjelma

Mostbet comilla on ladattavat asiakkaat Android- ja iOS-käyttöjärjestelmillä varustetuille laitteille. Ne voidaan ladata verkkosivuston mobiiliversiosta.

Vedonlyöntiasiakkaan Android-laitteille voi ladata vain vedonvälittäjän verkkosivustolta. Sovellus ei ole saatavilla Google Play -palvelussa markkinoiden oikean rahan rahapelejä koskevan politiikan vuoksi. Jotta voit asentaa asiakkaan, sinun on sallittava tuntemattomista lähteistä ladattujen ohjelmistojen käyttö laitteesi asetuksissa.

iOS

Voit ladata vedonlyöntiasiakkaan Applen laitteille virallisesta App Storesta. Linkki App Storeen siirtymiseen on saatavilla yhtiön verkkosivustolla.

Tärkeää. Jotta voit ladata App Storesta, sinulla on oltava tili, joka kuuluu johonkin seuraavista maista: Ukraina, Latvia, Armenia, Kypros, Uzbekistan ja Azerbaidžan.

pictureAsiakaspalvelu

Jos haluat ilmoittaa ongelmasta tai esittää tukikysymyksen, voit käyttää jotakin seuraavista menetelmistä:

 • Tukitiimin puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen kautta.
 • Sivuston tukipyyntö-välilehdeltä.
 • Mostbet com -vedonvälittäjän toimiston virallisen verkkosivuston online-chatin kautta.

Ottaaksesi yhteyttä kahteen jälkimmäiseen menetelmään sinun on napsautettava "Tiedä menestyksen salaisuus" -painiketta virallisella verkkosivustolla tai Mostbet com -vedonvälittäjäsovelluksessa. Nopein tapa saada neuvoja on puhelimitse tai online-chatissa.

Bonukset ja tarjouskoodit

Vedonvälittäjän asiakkaat voivat hyödyntää seuraavia tarjouskoodeja:

 1. Jopa 300 EUR bonus uusille pelaajille. Vedonlyöjät, jotka suorittavat rekisteröitymisen, saavat tervetuliaisbonuksen ensimmäisestä talletuksestaan. Jotta voit muuttaa bonuspisteet oikeaksi rahaksi, sinun on kierrätettävä ne. Tämä tulee tehdä 3 tai useamman tapahtuman ilmaisuina. Sinun on kierrätettävä Mostbet-bonuksesi rekisteröinnin yhteydessä 30 päivän kuluessa.
 2. Syntymäpäivälahja. Mostbetin vakioasiakkaat saavat syntymäpäiväbonuksen. Tätä varten vedonlyöjän tilin on oltava olemassa vähintään kuukauden ajan. Tilille on pitänyt lyödä vetoa vähintään 120 EUR. Ilmaislahjojen lisäksi pelaajan syntymäpäivänä hyvitetään 10 kierrosta Onnenpyörässä. Siellä kävijät poimivat kolikkopelibonuksia.
 3. Riskitön vedonlyönti. Joka viikko vedonvälittäjä valitsee noin 10 huipputapahtumaa ja tarjoaa vedonlyöjille vakuuttaa panoksensa. Jos veto ei pelaa, vedonvälittäjä palauttaa sen nimellisarvon takaisin käyttäjän tilille ilmaisvedon muodossa. Kampanjaan osallistuvat vain päätulosta (P1, P2, X) koskevat vedot, joiden noteeraus on vähintään 2,00.
 4. Expressien vakuuttaminen. Jos vedonlyöjä tekee yhdenkin virheen parlayssa, vedonvälittäjä palauttaa sen nimellisarvon tilille bonuksen muodossa. Kampanjaan osallistuminen edellyttää, että karsintavedon on koostuttava vähintään seitsemästä tapahtumasta ja sen nimellisarvo saa olla enintään 700 EUR. Jos veto osoittautuu onnistuneeksi, voitto on nostettavissa välittömästi.
 5. Mostbetin kanta-asiakasohjelma. Vedonvälittäjän aktiiviset pelaajat voivat saada freibetsejä ja palkintoja tehtävien suorittamisesta ja tasojen saavuttamisesta. Käyttäjä siirtyy kanta-asiakasohjelman seuraavalle tasolle välittömästi suoritettuaan kaikki nykyisen tason tehtävät. Tasojen saavuttamisesta on palkintoja.

Vedonvälittäjä tekee yhteistyötä tähtihyökkääjä Francesco Tottin kanssa kampanjoiden ja promootioiden toteuttamiseksi. Käyttämällä bonuskoodia uudet tulokkaat voivat lunastaa yksinoikeudella 150 prosentin bonuksen ensitalletuksestaan.

Vedonlyöntivaihtoehdot

Toimisto tarjoaa seuraavia vedonlyöntimahdollisuuksia:

 • Tavalliset.
 • Express. Parlay 2 tai useamman (enintään 20) tapahtuman parlay. Express-vedossa kertoimet kerrotaan. Kaikkien tulosten on kuitenkin oltava ennustettuja, jotta maksu voidaan maksaa.
 • Järjestelmä. Expressiä turvallisempi vedonlyöntivaihtoehto. Järjestelmän avulla on mahdollista voittaa, vaikka yhtä tai useampaa tulosta ei arvaisikaan.

Vedonlyönti tehdään vedonlyöntilapun avulla. Mostbetissä on mahdollista yhdistää ennakko- ja live-linjan tapahtumat.

Voit valita yhden kolmesta vedonlyöntityypistä

Suosittujen urheilutapahtumien tulokset

Laajassa vedonvälittäjässä on jääkiekko- ja koripallotapahtumia. Kummassakin kategoriassa katetaan yli 40 mestaruuskilpailua. Vedonlyönti on saatavilla miesten, naisten ja nuorten kilpailuista. Vedonlyönti Yhdysvaltain yliopistoliigoista on siirretty erilliselle välilehdelle nimeltä NCAA Basketball.

Live-vedonlyönti

Live-vedonlyönnissä pelaajille on tarjolla 15-30 luokkaa. Esillä olevien lajien määrä riippuu viikonpäivästä ja kalenterin senhetkisestä kiireestä. Jopa luokat, jotka eivät ole suosittuja Suomalainen pelaajien keskuudessa, on katettu Livessä. Esimerkiksi kabaddi ja floorball. Otteluita edeltävien tapahtumien lisäksi Livessä on tarjolla joitakin ainutlaatuisia vedonlyöntikohteita:

 • Aero Hockey.
 • Pöytäjalkapallo.
 • Satunnaisjoukkueiden ottelut kyberlajeissa.
 • Jotkin pöytätennis- ja sulkapalloturnaukset.

Livetapahtumissa pelaajat voivat avata videolähetyksen. Katsomista varten on asetettava vähintään yksi panos. Muissa tapahtumissa on yksityiskohtaiset otteluinfografiikat. Siinä seurataan, mitä pelissä tapahtuu, sekä perustilastoja.

Vedonvälittäjän lisätuotteet:

 • Cybersport. Vedonvälittäjän toimisto tarjoaa vedonlyöntiä ammattilaispelaajien kilpailuihin yli 15 virtuaalialueella. Joukossa ovat muun muassa Dota 2, CS:GO, League of Legends, Fortnite, PUBG ja muut. Live-vedonlyönti eSportsista on mukana videolähetyksissä.
 • Kolikkopelit. Viihdehuoneessa on noin 2 000 kolikkopeliä. Ne voidaan lajitella ominaisuuksien mukaan. Esimerkiksi bonuspelin tai jackpot-pudotuksen ostomahdollisuuden, kehittäjän tai genren mukaan. Kaikki koneet ovat saatavilla demotilassa, jolloin voit määrittää koneen voitonmaksun ja tutustua sen käyttöliittymään.
 • Virtuaaliurheilu. Käyttäjät voivat lyödä vetoa tekoälyn välisissä kyberturnauksissa yli 10 radalla.
 • Aviator. Suosittu moninpeli, jossa käyttäjien on ennustettava lentonsa kesto. Kun kierros alkaa, kerroinasteikko alkaa kasvaa. Käyttäjän on saatava rahat kiinni ennen kuin kone katoaa.
 • Fantasiaurheilu. On mahdollista osallistua virtuaalipeliin ja koota kokoonpanoja oikeista pelaajista. Mostbet tarjoaa turnauksia, jotka perustuvat tosielämän tapahtumiin: Mestarien liiga, APL ja muut. Fantasiaurheilun osallistujan tehtävänä on päihittää vastustajansa pistemäärissä, joita myönnetään valittujen pelaajien saavutuksista tosielämän turnauksissa.
 • Live-jälleenmyyjäkasino. Ruletti, baccarat, blackjack, pokeri, tv-pelit ja arpajaiset ovat uhkapelien harrastajien käytettävissä. Minimipanos live-jälleenmyyjäkasinolla on vain 0,1 EUR.

Spotlight

Sivustolla on laajan tapahtumavalikoiman lisäksi myös laaja luettelo markkinoista. Tämä tarkoittaa sitä, että pelaajilla on mahdollisuus lyödä vetoja valitsemalla tavallisimpien lopputulosten sijaan mielenkiintoisempia vaihtoehtoja.

Sivusto tarjoaa esimerkiksi seuraavia vedonlyöntityyppejä:

Perus tulos, tasoitus, tavalliset ja yksilölliset summat, kertoimet
Yhdistelmämarkkinat yhden joukkueen voitto sekä puoliajan valinta ja likimääräinen aika, jolloin maali tehdään
Ajalliset 1/2-aika, aikajaksot 10-30 minuuttia, 30-45 minuuttia ja niin edelleen
Yksittäiset pisteet se voi olla joukkue tai yksittäinen pelaaja

Nämä ovat vain tavallisimpia tuloksen muunnelmia, jotka ovat saatavilla Mostbet-vedonlyöntiyhtiön verkkosivustolla.

Mostbet Urheiluvedonlyönti

Mostbetin urheiluvedonlyönti on melko suuri, sillä päivittäin on saatavilla yli 1000 tapahtumaa monissa eri urheilulajeissa, joihin voit lyödä vetoja eri vetotyypeillä. Ja suomalaisten asiakkaiden onneksi se keskittyy krikettiin, sillä sillä on kirjaimellisesti erillinen urheiluvedonlyönti sille, koripallolle, pöytätennikselle ja muille lajeille, jotka ovat Suomen suosituimpia urheilulajeja. Katso alla olevasta listasta, mistä tapahtumista voit lyödä vetoa.

Kriketti

Kriketti on yksi Mostbetin suosituimmista urheilulajeista suomalaisten asiakkaiden keskuudessa. Niille, jotka ovat kiinnostuneita lyömään vetoa kriketistä, tarjoamme useita kilpailuja, kuten IPL. Seuraavassa on luettelo tällä hetkellä saatavilla olevista tapahtumista:

 • ODI;
 • Englanti vastaan Uusi-Seelanti;
 • Suomen Valioliiga;
 • Twenty20;
 • United Kingdom County Championship ja monet muut.

Kabaddi

Kabaddi on toinen suosittu urheilulaji Mostbetillä, ja tarjolla on useita tapahtumia, joihin voit lyödä vetoa käyttämällä erilaisia vetotyyppejä. Mostbetillä voit lyödä vetoa seuraavista tapahtumista:

 • Major League Kabaddi;
 • Kansainväliset seurat ja muut.

Jalkapallo

Ihmiset lyövät tyypillisesti eniten vetoa jalkapallosta, ja Mostbetillä on päivittäin saatavilla yli 1 000 tapahtumaa. Joitakin Mostbetin tunnetuimpia jalkapallokilpailuja ovat mm:

 • Euroopan mestaruuskilpailut;
 • UEFA Nations League;
 • CONCACAF Nations League;
 • Argentiinan Valioliiga ja monet muut.

Tennis

Tennis on yksi suosituimmista urheilulajeista, josta voi lyödä vetoa useissa päivittäisissä tapahtumissa, joissa on laaja valikoima vedonlyöntivaihtoehtoja. Sinulla on valittavana seuraavat vaihtoehdot:

 • ATP;
 • WTA;
 • ATP Challenger;
 • WTA 125k ja muut.

Baseball

Baseball on yksi Mostbetillä pelattavista urheilulajeista, ja se on suomalaisten pelaajien saatavilla. Voit lyödä vetoa mestaruuskilpailuista ja paikallisista kilpailuista, kuten seuraavista:

 • Kiinan Taipei CPBL;
 • USA MLB ja muut.

Nyrkkeily

Nyrkkeily on merkittävä urheilulaji Suomessa. Tulevaisuuden yksittäiset ottelut mainitaan Mostbetissä tässä osiossa, ja voit halutessasi seurata niitä suorana lähetyksenä. Kunkin nyrkkeilijän tilastojen tarkastelu "Tulokset"-välilehdellä, jossa näkyvät kaikki aiemmat voitot, tappiot ja muut tiedot, auttaa sinua tekemään paremman ennusteen.

UFC

Toinen suosittu laji Mostbetillä on Ultimate Fighting Championship (UFC). Mostbetillä on joka päivä useita UFC-tapahtumia, joihin voit lyödä vetoa erilaisilla vedonlyöntityypeillä. Tällä alueella on useita tapahtumia, joista voit lyödä vetoa, mutta ne jakautuvat kahteen kategoriaan:

 • UFC;
 • AMC Fight Nights.

eSports

eSports on vain videopelejä, joihin voit lyödä vetoa. Niitä kohtaan on paljon kiinnostusta, ja voit lyödä vetoa niiden peleistä Linebetillä. Voit lyödä vetoa esimerkiksi seuraavista:

 • Dota 2;
 • League of Legends;
 • CS:GO;
 • StarCraft 2 ja monet muut.

Dota 2

Dota 2 on MOBA-verkkovideopeli, joka on yksi luokkansa suosituimmista. Jos haluat selvittää, mitä turnauksia ja mestaruuksia Mostbet tarjoaa siihen, katso alla oleva luettelo:

 • Sazka Eleague Spring;
 • DPC NA;
 • Khaz Modan Cup;
 • WL Insight ja muita.

LOL

League of Legends on myös MOBA-videopeli, jota voi pelata verkossa ja jossa järjestetään paljon pelitapahtumia. Voit katsoa luettelon niistä alla olevasta listasta:

 • LLA;
 • LCK CL;
 • LCO;
 • NLC;
 • Hitpoint Masters ja monet muut.

CS:GO

Counter Strike: Global Offensive on luultavasti yksi Mostbetin suosituimmista videopeleistä esports-luokassa. Luettelon saatavilla olevista tapahtumista löydät alta:

 • Doritos Balkan League;
 • ESEA Cash Cup;
 • Republeague;
 • CBCS Elite League;
 • Ultras League ja monet muut.

StarCraft 2

StarCraft 2 on vanha strategiapeli, jossa on paljon turnauksia ja mestaruuskilpailuja verkossa, joissa voit myös lyödä vetoa. Jos olet kiinnostunut tällä hetkellä käynnissä olevista tapahtumista, katso alta:

 • Global Starcraft II League;
 • ITAX Super Series ja muita.

pictureVirtuaaliurheilu

Virtuaaliurheilut ovat urheilulajeja, jotka eivät ole todellisia, ja ne pyörittävät ohjelmistoa nopean pelin muodossa. Yksi suosituimmista on esimerkiksi virtuaalinen hevosurheilu tai virtuaalinen kriketti - aseta vain veto tietystä ehdosta, ja vain muutamassa hetkessä näet pelin lopputuloksen ja tiedät näin ollen, voititko vai hävisitkö. Mostbetissä voit lyödä vetoa seuraavista virtuaaliurheilulajeista:

 • Koiraurheilu;
 • Hevosurheilu;
 • Speedway;
 • Moottoripyöräkilpailut ja monet muut.

Tallettaminen ja kotiuttaminen

Talletuksia voi tehdä pankkikorteilla, e-lompakoilla ja kryptovaluutalla. Kotiutus on sallittu samalla maksujärjestelmällä, jota käytettiin tallettamiseen. Alla olevasta taulukosta näet vedonvälittäjän tilisiirtorajat sekä niiden aikarajat.

Rekisteröityminen

Tilin luomiseen voit käyttää yhtä kolmesta tarjotusta menetelmästä:

 1. Puhelinnumeron avulla.
 2. Sosiaalisen verkoston kautta. Voit yhdistää VKontakte-, Odnoklassniki-, Facebook-, Twitter-, Google-, Steam- ja Telegram-profiilit tiliisi.
 3. Sähköpostin kautta.

Pelaajan on annettava ajantasaiset tiedot itsestään, mahdollinen promokoodi ja valittava tervetuliaisbonus. Kampanjat ovat voimassa kasino- tai urheiluvedonlyönnissä.

Jos kävijällä on jo rekisteröity tili, pääsyn voi palauttaa käyttämällä "Unohditko salasanasi?". Koodi vanhan salasanan palauttamiseksi lähetetään sähköpostiin tai matkapuhelinnumeroon.

Verifiointi

Jotta voit suorittaa maksuja vedonlyöntitililtäsi, sinun on vahvistettava tilisi. Kyseessä on vakiomenettely, jossa vedonvälittäjä tarkistaa syötettyjen henkilötietojen oikeellisuuden ja käyttäjän iän. Tilin todentamiseksi tarvitaan seuraavat kuvat:

 • Julkinen passi ja yksi lisäasiakirja sen vieressä.
 • Selfie, jossa avoin asiakirja on kädessäsi kasvojen vieressä.

pictureKirjaudu sisään vedonlyöntiyhtiön viralliselle verkkosivustolle ja henkilökohtaiseen kaappiin

Jos olet jo rekisteröitynyt käyttäjä, sinun tarvitsee vain kirjautua Mostbet-vedonlyöntiyhtiön sivustolle ja valtuuttaa henkilökohtaiseen kaappiin.

Tätä varten sinun täytyy:

 • Valitse näytön oikeasta yläkulmasta "Kirjaudu sisään";
 • Sitten sinun täytyy syöttää matkapuhelinnumero, jonka annoit rekisteröitymisen yhteydessä;
 • Määritä salasana ja napsauta välilehteä "Kirjaudu sisään".

Jos et muista salasanaasi, valitse välilehti "Unohdettu", syötä captcha ja nollaa se syöttämällä matkapuhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi. Järjestelmä luo automaattisesti uuden salasanan, joka lähetetään postitse tai tekstiviestikoodilla matkapuhelimeesi.

FAQ

Miten rekisteröidyn Mostbetiin?

Rekisteröityäkseen vedonlyöjän on mentävä vedonvälittäjän viralliselle verkkosivustolle. Vedonvälittäjä tarjoaa viisi tapaa rekisteröityä: yhdellä klikkauksella, puhelimitse, sähköpostitse, sosiaalisen verkoston kautta ja edistyneesti. Voit valita minkä tahansa haluamasi vaihtoehdon.

Mikä on Mostbetin vähimmäistalletussumma?

Minimitalletussumma riippuu maksujärjestelmästä. Esimerkiksi Visa- ja MasterCard-korteilla "vähimmäissumma" on 15 EUR.

Onko toimistolla bonuksia?

Vedonvälittäjä Mostbet tarjoaa asiakkailleen monia bonuksia. Voit tutustua niihin tarkemmin toimiston virallisilla verkkosivuilla. Ne sopivat sekä uusille tulokkaille että vanhoille pelaajille.

Voinko lyödä vetoa mobiilisovelluksen kautta?

Kyllä. Asiakkaat voivat lyödä vetoja Android- ja iOS-sovelluksen kautta.